Nytt år.

tänk, 2016 bara for. Egentligen känns det som om 2014,2015 och 2016 bara for. Svårt att veta vart de farit när jag inte dokumenterat ordentligt. jag antar det farit i sjukdomar, jobb, vardagar, resor och fredagsmys. Om det är något bloggar ger så är det ju fantastiska tillbakablickar på allt från vad man ätit till frukost till vilken dag man gick runt i långkalsonger due to feber. Finns det inte dokumenterat så minns man det inte.

2017 kan bara bli bättre. På många ställen läser jag att 2016 var skit och nu ska vi blicka framåt och jag inte annat än hålla med. Det är det som är problemet med minnen. Man kan ha 1000 bra och 1 dåligt och i vilket fall så vinner det dåliga när hjärnan sorterar. så för att jag ska kunna se tillbaka på 2016 här så ska jag sortera lite mellan minnen från 2016. både bra och dåliga och helt utan inbördes ordning.

2016 var året då…

…min bil stannade i -20 grader kl 7.00  i Kvevlax när vi var på väg till sjukhuset för att Kennet skulle opereras.

…var året vi spenderade i princip hela semestern på villan och drömde om att bo där året runt (men nej det vill man inte mera när kvällarna inte är ljusa och vattnet blir tjockare p.g.a köld)

…jag köpte en fullformats kamera och tog fler selfies än jag trodde var fysiskt möjligt.

…jag grundade företag igen! Oh yeah.

…inget av mina syskon fick barn. Konstigt.

…vi bilade oss nästan en hel vecka i Finland tillsammans med familjen Eklund, drack rosé i Haparanda, träffade Tomten i Rovaniemi och förlorade stort i pidron i Kuusamo

…jag arbetade 100% med projekt på jobbet hela året.

…jag paddlade kajak i Linnansaari nationalpark med Eva och Anna och blev förälskad i Saimen. Så alla ni som någon gång funderat över vad som är livets mening, ta ett anteckningsblock och notera: en kajak, en hängmatta/ett tält och en trangia.(eller så alternativt är svaret 42, som vi alla redan vet)

…barnen började dra skämt och började förstå ironi!

…vi njöt av sorkel och sandstränder i Thailand i 2 veckor.

Nå det var 2016, nu kör vi 2017!

 

Lämna en kommentar