mina kanaler och annat

Jag är på slutet av semestern. några dagar kvar före arbetet och allt drar igång och det känns ok. Jag är utvilad. Jag har vilat mig igenom denna sommar, solat, badat, fotograferat, vilat, ätit.

Faktiskt, idag när jag låg hos tandläkaren och vilade ( jag vet inte när jag började se även tandläkaren som ett ställe för vila och eftertanke) så tänkte jag noggrant igenom helgens kommande äventyr, ska bli så spännande. Paddling i Linnansaari Nationalpark. Kan man avsluta semestern på bättre sätt? jag tror inte det.

Mellan det att jag mentalt gjorde listor på kläder jag ska ha med och övade paddlingsteknik hörde jag tandläkaren säga något om en tandkanal som bråkade lite. SÅ himla typiskt mina kanaler att plötsligt vara besvärliga alltså. Men det är som med andra små saker som jävlas, man ska inte ge det för mycket uppmärksamhet. På sin höjd en antibiotikakur och ett litet ”men skärp dig, du är för bövelen en tandkanal, tänk på hur det är för en förlossningskanal för du börjar agera dramaqueen” 

Men tillbaka till helgen. Jag ska på äventyr med Eva och Anna. Vi ska paddla kajak i Saimen och jag är så spänd att jag knappt kan stå på ett ben.

Mest är jag spänd på hur Eva och Anna ska ta mitt paddlande, de vet nämligen inte exakt hur lite jag paddlat tidigare och nu är de två helt ok med att jag kommer med på en 3 dagars tur. De har inte en aning om vad de gett sig in på, men jag räknar att det här är väl bästa sättet för mig att verkligen lära mig paddla. (för att inte tala om det Eva och Anna får lära sig, nästa gång kanske de ställer mera djupa, ingående frågor före de tar vem som helst med i båten )

Men det jag funderar på nu är hur jag ska packa min kamera-utrustning. Vad ska man ta med och hur ska man packa det. Sakerna som man verkligen inte vill dränka, hur gör man med dem?

Finns tips så tar jag gärna emot dem.

Annonser

2 reaktioner till “mina kanaler och annat

  1. Vitsi va härligt! 😀
    Finns vattentäta packpåsar i olika storlekar som är ypperliga för just paddelturer! Borde finnas på friluftsavdelningen i Prisma, eller Kurres Jakt och fiske.

    Gilla

    1. Har vart efter sån nu som ska förhoppningsvis hålla tätt! Det ska nog bli superhärligt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close