selfies

 

DSC_1934-2DSC_1923

 

Jag älskar selfies, de är det bästa som finns. Ända sen jag köpte min första fjärrutlösare för en tia från Clas Ohlsson så har jag roat mig med dessa. Idag har jag en bättre utlösare som jag kan använda tillsammans med min blixt, eller så använder jag wifi-funktionen och fotograferar med telefonen som utlösare, men principen är det samma. Sätt kameran på ett stativ, ställ dig själv framför, klicka. Så lätt man kan få en eftermiddag att gå.

Annonser

2 reaktioner till “selfies

  1. Hittade nyligen till din blogg och gillar dina bilder. Saknar en fjärrutlösare, en hurudan skulle du rekommendera.?Sladdlös. Har en Canon 1100D.

    Gilla

    1. Hej, vad roligt att du hittat min blogg. Jag tror att den Canon saknar ir mottagare så en billig sladdlös funkar inte då. Men jag har en sådan som man sätter mottagaren på kameran och sändaren har man då i handen. Jag har en hähnel, lite dyrare, 50-100 € men väldigt bra för man kan även använda dem tillsammans med externa blixtar. Så man har mottagen på blixten och sändaren på kameran. Så se det som en liten investering, de är väldigt användbara!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close