pink pinup och hur man hittar modeller.

DSC_0267pinupDSC_0219DSC_0274

modell: @theladycola

En svår sak för mig när jag ville börja fotografera människor var att ta kontakt med dessa människor. Men sen började jag sakta men säkert skicka iväg små messenger meddelanden. Först till familjen, sen till vänner och nu idag har jag inte problem med att skicka till vännersvänner eller människor jag stött på via internet. Det värsta man kan få är ett nej, och det har faktiskt ännu inte hänt.

Och det var faktiskt så jag kom i kontakt med Courtney via messenger och idag är hon en av de personer jag helst vill skapa bilder med. Vi har svinroligt.

Men jag är noga med några saker när jag kontaktar personer jag inte känner.

  1. Presentera mig och länka till ett ställe var de ska se mina bilder, oftast instagram @maricaostfoto så de ser att jag inte är en skojare och vilken typ av bilder jag tar.
  2. Ha en plan för vilken typ av bilder jag vill ta på denna personen och var vi ska vara. det så vi kommer dit och har samma mål med bilderna. (kan bli knasigt annars)
  3. Kontakta i tid, gärna över 1 månad på förhand. så att vi kan synka våra kalendrar

Här är mina första bilder någonsin på Courtney, vi hade en trevlig dag tillsammans med 3 andra fotografer då vi jobbade med ljus och blixtar. Ni kommer få se fler bilder på henne i framtiden.

Och vill du ha roligt och bli fotograferad en dag, eller har en idé du vill förverkliga på bild, så kan ju du med skicka ett meddelande till mig, bland annat letar jag en yoga-kvinna för en fotografering i vår/sommar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close